Tagpap Tag

Kunne du tænke dig at få lagt et nyt tagpaptag?

Kunne du tænke dig at få lagt et nyt tagpaptag på din bolig, skal det eksisterende tagpaptag renoveres, eller har du et glat tag med tagpap, som du kunne tænke dig at få sat listedækning på?

Uanset om du har brug for professionel hjælp til renovering, lægning af tagpap eller listedækning, kan vi hos Ribers Tagdækning hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring som tagdækker med at lægge tagpap, og vi løser opgaver for både private og erhverv i blandt andet Esbjerg, Ribe, Vejen, Skærbæk og omegn.

Vi kan varetage følgende opgaver i forbindelse med tagpap tag:

Få et tilbud


  Udfyld formularen, så besigtiger vi din opgave og udregner et uforpligtende tilbud i overensstemmelse med dine ønsker.

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – senest indenfor 24 timer.

  Vi er medlem af

  Hvad er fordelene ved et tagpaptag?

  Hvis du skal have lagt et nyt tag på din bygning, er der flere fordele ved at vælge et tagpaptag:

  Hvad koster det at få lagt et tagpap tag?

  Hvor meget det koster at få lagt et tagpap tag afhænger i høj grad af, hvor stort taget er, hvor mange lag tagpap der skal lægges på, Derudover afhænger vores priser også af, om vi først skal fjerne det gamle tag, og hvor meget tid vi skal bruge på at klargøre tagkonstruktionen til den nye belægning.

  Kunne du tænke dig en pris på lige netop din opgave? Så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, der matcher dine ønsker, behov og dit tags tilstand.

  Kundeudtalelse

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

  Dennis har i dag været ude og ordne vores altan. Han var meget grundig og fik skiftet alt, der var dårligt og fik bygget det op korrekt igen med det rigtige fald på. Og så fint nyt pap på til sidst 👏👏

  Mange tak for noget godt arbejde 👏💪

  – Simone

  Indhent et tilbud